tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt
tomt   nål   nål  
tomt nål nål
tomt  
tomt nål Historiske opslag nål   nål nål
tomt
Tilbage til opslagstavle.dk
Tilbage til opslagstavle.dk
nål nål
tomt nål   nål  
tomt  
tomt nål Ordbog over politisk korrekthed nål
tomt
Politisk korrekt Forbudt
---
Anderledes talentfuldDum
Kronologisk benådetGammel
Miljømæssig neutralDød
Motivationelt hæmmetDoven
Optimalt energibesparendeSlukket
Sidestillet sandhedLøgn
TosprogetNorsk
Unik individ med alternativ karriererTaber
Vertikalt svagLav
Visuelt udfordretBlind
  nål Frimærket, vi sagde NEJ til? nål  
tomt
Frimærke på 0,77 euro med Anders Fogh-Rasmussen
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt nål (21/9 - 6/12 2000) nål
tomt nål (21/9 - 6/12 2000) nål  
tomt  
tomt nål Dygtig præsidentkandidat nål  
tomt
I USA fortælles det, at præsidentkandidat og Guvenør i Texas Georg W. Bush har opnået store forbedringer i børns læsefærdigheder i Texas. Under den forrige guvenør læste kun 13,6% af børnene bedre end guvenøren. Under George W. Bush læser ikke mindre end 90,2% af børnene bedre end guvenøren.
tomt
tomt
tomt
tomt nål (9/10 2000) nål
tomt  
tomt nål Ig® Nobel - priserne nål  
tomt

Ig® Nobel - priserne uddeles årligt til forskere, der har præsteret resultater, der ikke kan eller bør gentages. Eksempler fra årets vindere er:

DATALOGI
Chris Niswander, U.S.A.: PawSense, et EDB-program, der opdager, hvis en kat pludselig skulle gå hen over computerens tastatur, så tastaturet automatisk kan slås fra.
FYSIK
Andre Geim, Holland, Sir Michael Berry, England, for deres brug af magneter til at få levende organismer til at svæve, - f.eks. en frø og en sumobryder.
LITTERATUR
Jasmuheen (tidligere kendt som Ellen Greve), Australien: Living on Light. Bogen forklarer, at selvom mange mennesker spiser mad, så behøver de det slet ikke.
MEDICIN
Willibrord Weijmar Schultz, Pek van Andel, Eduard Mooyaart, Ida Sabelis, Holland: Magnetic Resonance Imaging of Male and Female Genitals During Coitus and Female Sexual Arousal. Prisen gives nok mest p.gr.a. de frivillige forsøgspar, der har "hygget sig" inde i et snævert hospitalsapparat i et laboratorium.

Se alle priserne og få alle referencerne på:   Ig® Nobel
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt nål (1/11 - 6/12 2000) nål
tomt  
tomt nål Venindesnak nål   nål   nål
tomt
- Hvorfor kan mænd ikke få kogalskab?
- ???
- Fordi mænd er nogle svin!
CHRISTIANSB.ORG Det var den helt store nyhed i TV, da løsgænger Frank Dahlgaard forleden ikke meldte sig ind i Kristeligt Folkeparti.
Opslagstavle.dk er stolte over, som de første at kunne afsløre flere sensationer. Marianne Jelved, Radikale Venstre, har ikke meldt sig ind i Dansk Folkeparti. Óli Breckmann, Konservativ Folkefloksfæring, har ikke meldt sig ind i Socialdemokratiet. Og sidst, men ikke mindst, har Mogens Lykketoft, Socialdemokratiet, ikke meldt sig ind i Enhedslisten, - endnu.
tomt nål (6/11 - 18/12 2000) nål
tomt  
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt nål (5/11 - 18/12 2000) nål
tomt  
tomt nål Skandinavisk Leverpostej nål  
tomt
I anledning af at firmaet Norsk Leverpostej er blevet pure frifundet for medskyld i en leverpostejspisers sygdom og død, skriver direktøren for Skandinavisk Leverpostej følgende:
 
Nu står det helt klart, at det er den enkelte leverpostejspisers eget ansvar at sørge for ikke at blive syg af vores produkter.
Fanatiske purister og ikke-leverpostejspisere påstår, at leverpostejindustrien har betalt medicinske forskere mange penge for at lave positive videnskabelige artikler om leverpostejspisning, og at leverpostejindustrien allerede for 40 år siden vidste, at leverpostejspisning gør folk dødeligt syge. Fanatikerne påstår også, at leverpostejindustrien med vilje har tilsat stoffer til leverpostejen, der gør leverpostejspiserne fysisk afhængige af leverpostej.
Hidtil har vi sagt, at det hele er løgn, og at det er helt uskadeligt at spise vores leverpostej. - Men det behøver vi ikke mere nu efter dommen i Norge. Så nu har vi lige et par ting mere, vi vil tilsætte til vores leverpostej.
 
Venlig Hilsen,
Asger Ry
Direktør for Skandinavisk Leverpostej
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt nål (11/11 - 19/12 2000) nål
tomt  
tomt nål   nål  
tomt nål nål
tomt