tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt tomt
tomt   nål   nål  
tomt nål nål
tomt  
tomt nål Historiske opslag nål   nål nål
tomt
Tilbage til opslagstavle.dk
Tilbage til opslagstavle.dk
nål nål
tomt nål   nål  
tomt     nål   nål  
tomt nål Dyreriget nål
DOGME TEGNEFILM: Steven Spielberg har meddelt, at han ønsker at lave en dogmefilm efter de danske dogmeregler. Og nu følger Disney koncernen efter.
Disney vil lave verdens første dogme tegnefilm, og der arbejdes i øjeblikket på højtryk for at opfylde de 10 danske dogmeregler. En dogmefilm skal optages 'on location', så Disney lader tegnefilmens handling foregå i et tegnefilmsstudio, hvor man følger nogle flade men skarpt tegnede eksistensers daglige kamp for at undgå viskelæderet.
Ifølge dogmereglerne skal al lyd indspilles sammen med billederne. Derfor træner et hold stemme-eksperter i at tale langsomt, så de kan udtale hvert ord i takt med optagelserne af hvert enkelt billede.
En talsmand fra Disney koncernen fortæller, at de anser filmen for at være nyskabende. - Publikum vil ikke blive forvirrede over, at figurerne hopper tilfældigt rundt på lærredet på grund af det håndholdte kamera, siger talsmanden, der forklarer, at figurerne alligevel næsten ikke vil kunne ses, fordi der ikke må bruges specielt lys under optagelserne.
tomt
- Hvad er det, der har fire ben ... og en arm?
- ?????
- En glad Pit Bull Terrier.
tomt
tomt
tomt nål (25/10 1999) nål
tomt  
tomt nål   nål  
tomt
opslagstavle.dk
og
buksepromoter B. Tina Palle
præsenterer stolt

 
B U K S E G A L L A
 
Super "Brain" præsenterer herremode.

B. Tina Palle præsenterer Super Brain Super Brain i shorts

Jeg har muskler i patterne, siger en velopbragt "Brain" Nielsen, mens han præsenterer de nyeste modeshorts for velvoksne herrer.
NB: Vi vender tilbage med min fars berømte boksegalla så snart, vi har fundet en ny minister og en ny læge, der synes, at det er helt i orden at slå hinanden bevidstløse.
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt nål (22/10 1999) nål
tomt nål Tak til artbycheryl for tegningerne
(22/10 1999 og 28/11 1999)
nål  
tomt     nål   nål
tomt nål Læsernes egen mening nål  
LANGELAND Førende forskere fra Syddansk Universitet, Ballebølle, konkluderer i en over tre sider lang rapport, at år 2000 vil give langt flere problemer end antaget. Menneskets hjerne fungerer på samme måde som en datamat, gør forskerne opmærksom på, men ingen har år 2000 sikret den. Derfor, advarer forskerne, vil mange menneskers hjerne gengive et meget forvrænget billede af virkeligheden om natten mellem 31. december 1999 og 1. januar 2000.
tomt
Hvem har folketingets flotteste overskæg?
 
Christine Antorini (SF)7,3%
Pia Gjellerup (S)7,3%
Jette Gottlieb (Enh.)51,2%
Pia Kjærsgaard (DF)26,8%
Pernille Sams (Kons.)7,3%
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt nål (Løb til 14/12 1999) nål
tomt   nål (23/12 1999)
(nedtaget 18/1 2000)
nål
tomt nål En velmenende politiker nål    
tomt
Mogens Glistrup er vent tilbage til dansk politik, og det er jo morsomt i sig selv. Men i virkeligheden er Mogens Glistrup et utroligt venligt og velmenende menneske. Sidst han blev set, var han kørt helt ud til Kastrup lufthavn, hvor han stod og kastede hele franskbrød op til flyene.
Mogens Glistrup har iøvrigt lige klaget til M&M. Tænk, han havde købt en pose M&M'er, hvor det viste sig, at næsten halvdelen af alle chokoladerne havde fået skrevet W'er istedet for M'er. Desuden syntes han, at de var alt for svære at pille.
  nål Mæglers marked nål  
tomt

White Palm Real Estate Cartoon

tomt
tomt
tomt nål (13/11 1999) nål
tomt  
tomt nål Privathospitaler nål   nål (Skiftes dagligt)
(nedtaget 3/1 2000)
nål
tomt
Du bør vælge et andet privathospital, når:
  • reklametekster forkynder: Vi er eksperter i brok
  • skiltet foran hospitalet siger: Over to tusinde skæverter rettet
  • du kan betale med kontokort fra Magasin
  • transfusionsblodet er mærket med: Gør det noget, at der er lidt ekstra i posen?
 
tomt nål Fra ordbogen nål  
tomt
Cyklist:se under lastbil.
Ordkan:Lotte Heise i byen forleden fredag aften.
tomt
tomt nål (29/11 1999) nål nål (8/12 1999)
(nedtaget 18/1 2000)
nål
tomt    
tomt nål Langt domænenavn nål  
tomt
I Wales ligger en lille by, der har købt sit eget domænenavn. Den er et besøg værd:
http://llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch.co.uk/
tomt nål (22/11 1999) nål
tomt  
tomt nål Nyrups nytårstale? nål  
tomt
opslagstavle.dk's udsendte medarbejder på Christiansborg har ved ihærdig aflytning fra naboværelset opsnappet statsminister P. Nyrip-rap-rup's udkast til nytårstalen år 2000:
 
Det er helt oplagt, at vi under alle omstændigheder må konstatere, at det, som, og jeg kan da godt have lyst til at tilføje et desværre, nu er spørgsmålet, er, om vi kan, og for den sags skyld også om vi vil, eller om vi ikke kan, og ikke vil, og det er jo det, når alt kommer til alt, det nok så meget drejer sig om, og efter min opfattelse kan vi, og vil for den sags skyld, og det skal vi allesammen føle et meget stort ansvar overfor, og det har jeg lyst til at begrunde med, at jeg synes, og det vil jeg godt sige til dig, kære Pia, at jeg synes, at du, kære Pia, har fuldstændig ret i dine betragtninger, når du siger, at det centrale punkt ikke på nogen måde er noget, der fratager Danmark indflydelse, så derfor synes jeg, og det vil jeg da også gerne understrege, at hvis vi skal bevare selve grundlaget for vores velstand, så må vi kæmpe for at få en konstruktiv dialog med befolkningen, for på den måde, at sikre at alle, og ikke kun nogle få, men alle, er udrustede til at føle et stort ansvar for at hele Danmark, og ikke kun Over-Danmark, kan få fortsat den økonomiske fremgang i en endnu bredere forstand end tidligere, men alligevel skal vi passe på, at vi ikke fortaber os i ligegyldig snak om detaljer, som er svære at forstå, og vi skal passe på, at helheden ikke går tabt i nuanceforskelle, så derfor vil jeg ikke, som du, kære Pia, fortabe mig i ligegyldig snak men derimod være med til at stimulere, stimulere er et stærkt ord, men jeg vil gerne være med til at stimulere, at vi kommer så vidt, at den tidligere situation ikke skal opstå igen, og det er jeg glad for at have fået lov til at sige så klart og præcist.
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt
tomt nål   nål
tomt  
tomt   nål   nål  
tomt nål nål